Search
Close this search box.
,

Més de 500 participants, a la Cursa de 5 i 10 km Ciutat de Vilanova per la façana marítima

Xavi Badia i Meritxell Soler, campions de Catalunya dels 10.000 metres

Les proves van ser diumenge passat // ABEL PÉREZ

Festa atlètica. Així es pot resumir la Cursa de 5 i 10 km Ciutat de Vilanova, disputada diumenge passat a la zona marítima de la capital del Garraf. Hi van participar més de 500 persones entre les dues proves i una d’infantil.

La cursa de 10 km era el Campionat de Catalunya de la distància. Meritxell Soler i Xavi Badia van revalidar el títol que ja havien aconseguit a Manresa a l’octubre, en l’edició de 2022. Artur Bossy, Mourad Mounim, Laura Rodríguez i Bàrbara Ramon van completar els podis.

El circuit era ràpid i pla, i convidada als i les atletes a poder fer una bona marca. La prova femenina tenia alguns noms destacats. El més clar, Meritxell Soler (CA Manresa), que va dominar la cursa de principi a fi per fer un temps de 33:46, nou rècord de la prova.


En la prova masculina va haver-hi igualtat gairebé fins al final. Dos tòtems del fons català, Xavi Badia i Artur Bossy, van pugnar pel primer lloc. L’atleta de l’AA Xafatolls va trencar la prova faltant poc per a la meta i va aconseguir superar a Bossy amb un temps de 29:46.

En els 5 km masculins va guanyar Lucas Alonso (15:36) per davant de Joan Sella (15:42) i Miquel Cruz (15:50). Rebeca Suárez (17:25) va imposar-se en dones. Van completar el podi Laura Sánchez (18:59) i Tannia Quriós (19:04).

Comparteix la notícia