Search
Close this search box.

Miquel Escala, campió d’Europa sub-17; Joan Pascual, subcampió sub-19

Els dos jugadors vilanovins, amb la selecció espanyola a Portugal

Miquel Escala lluita per la bola en un dels partits de l'Europeu sub-17 // ANTONIO LOPES / WSE-RH

El vilanoví Miquel Escala, jugador del FC Barcelona, va aconseguir ahir el títol de campió d’Europa sub-17 amb la selecció espanyola a Paredes (Portugal).

Escala i els seus companys van fer un ple de triomfs. En el partit pel títol es van imposar a l’amfitriona Portugal per 3-8. França, Anglaterra, Andorra i Itàlia van ser les altres víctimes del combinat estatal, que va sumar el vintè títol continental de la categoria.

Escala es va formar al Patí Vilanova, on va jugar fins als 11 anys. Des d’aleshores progressa al Barça i va ser un dels escollits pel seleccionador Carlos Cortijo per disputar aquest Europeu.


Un altre vilanoví, Joan Pascual, també jugador del FC Barcelona, va quedar subcampió de la categoria sub-19. Portugal va ser altre cop el rival pel títol de la selecció espanyola. Els amfitrions es van imposar per 4-1. Pascual va ser titular en la gran final.

El resultat no ha d’entelar el bon torneig tant del jugador de la capital del Garraf com dels seus companys. Pascual va formar-se al Patí Vilanova fins a la categoria infantil, quan va fitxar pel Barça.

Comparteix la notícia