Search
Close this search box.

Miquel Salvó: “La trucada de la selecció em dóna un punt de motivació extra”

L'ala pivot vilanoví concedeix una entrevista al Diario de Burgos

Miquel Salvó, durant un partit d'aquesta temporada // BORJA B. HOJAS

“La trucada de la selecció em dóna un punt de motivació extra”. La frase és del vilanoví Miquel Salvó en una entrevista publicada ahir al Diario de Burgos.

L’ala pivot vilanoví de l’Hereda Pablo Burgos va passar revista al bon moment que travessa, clau perquè Sergio Scariolo l’inclogués en la darrera prellista  de la selecció espanyola.

El jugador de la capital del Garraf no va entrar a la convocatòria definitiva, però intuïa que era una de les possibilitats que hi havia. “M’ho van dir des d’un principi. Era un dels tres jugadors que podia quedar-me fora del tall. Així i tot, la trucada de la selecció em fa creure més en el meu treball. Al final és una mostra que les coses s’estan fent bé, tant individualment com col·lectivament”, manifesta.

Salvó se sent molt estimat a Burgos. “Sí que vaig tenir alguna crítica puntual al principi, però la vaig saber utilitzar per motivar-me”, explica.

El nivell de confiança de Salvó i dels seus companys és molt alt. L’Hereda San Pablo Burgos, actual campió de la Champions, la tercera competició continental, va quart a la Lliga Endesa ACB (8 victòries i només 3 derrotes).

“Ens sentim capaços de competir i guanyar a qualsevol i afrontem cada partit així. Ara ens toca el Reial Madrid i sortirem amb l’objectiu de guanyar. Volem allargar com més millor la nostra ratxa de bon joc i de solidesa defensiva”, assenyala el vilanoví.

Sobre la possibilitat de debutar en la Copa del Rei al febrer, Salvó assegura que “seria increïble jugar-la. M’hi veig jugant-la aquesta temporada, sí. La pena és que és molt difícil que pugui haver-hi aficionats i, sense públic, la Copa no és el mateix”.

Comparteix la notícia