Search
Close this search box.

Miquel Salvó posa la veu a la nova campanya d’abonats del San Pablo Burgos

El vilanoví recorda el 'viatge' de l'equip fins a les 'semis' de l'ACB

Miquel Salvó s'exercita aquests dies a Temple 23 // FACEBOOK TEMPLE 23

El vilanoví Miquel Salvó posa la veu al vídeo promocional de la nova campanya del San Pablo Burgos per captar abonats de cara a la temporada que ve, en què l’equip tornarà a jugar tant la Lliga Endesa, com la Champions League. L’aler de la capital del Garraf recorda l’experiència del conjunt castellà en la fase final de la darrera Lliga ACB. Els blaus van arribar fins a les semifinals i només van torçar el genoll contra el Barça.

Vam arribar molt lluny. Imagina’t quan anem junts, destaca el club en les xarxes socials. I ho arrodoneix amb el hashtag #DestinoColiseum, fent referència al pavelló del Burgos. El vídeo amb la veu en off de Salvó completa les publicacions.


https://youtu.be/DRMfcaiDbeo


“Deixa que t’ensenyi el meu viatge. Vam gaudir de cada minut del trajecte. Ningú semblava esperar-nos, però ens va donar igual. Encara que ens va costar trobar el camí, no vam tenir por de ningú. I no ens vam separar en cap moment per no perdre’ns. Va ser preciós arribar més lluny que mai, però vam haver de dir adéu. La veritat és que no t’he portat res perquè vull que vinguis amb mi”, diu Salvó en el vídeo promocional. La veu de l’aler de la capital del Garraf va acompanyada de fotografies de la fase final de l’última Lliga Endesa. L’eslògan de la campanya és A la glòria, millor junts.

Salvó ja fa dies que està a Vilanova carregant piles per al curs que ve. Se l’ha vist a les xarxes socials fent tractament de fisioteràpia i escalfant el canell a les instal·lacions de Temple 23.

Comparteix la notícia