Search
Close this search box.
,

Norris, gran atracció del sopar del 60è aniversari de la Penya Barcelonista de Vilanova

Una vuitantena de socis, presents en la vetllada

Audie Norris talla el pastís de celebració // ROCA

L’exjugador de Barça de bàsquet Audie Norris va ser la gran atracció del sopar de celebració del 60è aniversari de la Penya Barcelonista de Vilanova i la Geltrú. La cita va ser dissabte al restaurant Marejol.

L’Atomic dog, com l’anomenaven al Palau, és ambaixador del Barça i va formar part de la comitiva del club en la vetllada. Van acompanyar-lo Paco Clos, exjugador del primer equip de futbol, i Josep-Ignasi Macià, vocal de la junta directiva del FC Barcelona i responsable de l’Àrea Social.
Una vuitantena d’associats de la penya es van aplegar al sopar. La celebració es va haver d’ajornar l’any passat per l’esclat de la pandèmia.

Norris va repartir somriures a tothom i va passar taula per taula a brindar pel 60 aniversari de la penya. Entre ell, Clos i Macià van tallar el pastís elaborat especialment per a l’ocasió.

El mateix Norris es va fer ressò de la visita a Vilanova al seu perfil de Twitter. També Josep-Ignasi Macià, que destacava el ‘sentiment blaugrana a flor de pell’ d’actes com aquest.


Comparteix la notícia