,

Nou cap de setmana rodó per als dos equips sèniors de l’Handbol Ribes

L'equip masculí guanya el Gavà B i el femení, el Vilanova del Camí

L'equip masculí del Ribes va ser molt superior al Gavà B // JOSÉ MARÍA BAÑEZ

L’equip sènior masculí de l’Handbol Ribes no va donar cap opció al Gavà B i va encadenar el tercer triomf en tres partits tot imposant-se per 37-13. El partit es va jugar dissabte.

Els vermells van arrencar amb una gran defensa que va limitar molt les opcions de llançament dels visitants. A la vegada el Ribes va poder elaborar transicions ràpides per arribar al minut nou amb set gols d’avantatge (9-2).

Va demanar temps mort el Gavà B, però no li va servir per fer canviar el guió del partit. De fet, l’avantatge de conjunt ribetà va anar creixent fins a un 17-3 al minut 25. Al descans el resultat era de 22-5.

La segona part va ser idèntica a la primera amb l’excepció que el Gavà va fer un canvi de porter que va evitar que la diferència s’ampliés.

Sense més història, el Ribes va seguir manant fins al 37-13 definitiu.

El treball de tot l’equip va tornar a ser magnífic. A la porteria dona igual qui jugui. Tant Jordi com Marc van acabar amb un 43% d’aturades.

En defensa, Kike, Íker, Pere i Oriol van brillar al centre i van estar molt ben ajudats per Pol, Iván, Roger i Marcel. En l’atac no van fallar Óscar, Gabri, Roger, Pedri i Toni, aquest últim màxim anotador amb vuit gols de 10 intents.

El Ribes continua segon al grup C de Segona Catalana amb un punt menys i un partit menys que el líder, el Molins B.

El Sènior femení marca les diferències al segon temps

El sènior femení del Ribes també va vèncer dissabte. Les vermelles es van imposar al Vilanova del Camí per 27-20 i es van prendre la revenja de les dues derrotes del curs passat contra les del conjunt de l’Anoia.

D’entrada, li va costar veure porteria al Ribes i fins al minut sis no va aconseguir el primer gol per les bones intervencions de la portera visitant.

Per compensar la manca d’encert en els metres finals, les vermelles es van aplicar el defensa impedint que el Vilanova del Camí no obrís una renda de més de tres gols (3-6 al minut 12).

La insistència del Ribes va tenir premi i va acabar trobant el camí de la xarxa amb més facilitat per firmar un parcial de 6-1 que va ficar-lo de ple dins del partit. Al descans el marcador era de 12-12.

La igualtat es va mantenir a l’inici del segon temps. No va ser fins al minut 40 que l’equip de Lautaro Alarcón i Pere Solé va aconseguir un avantatge de quatre gols.

Les visitants ja no van poder remuntar i el Ribes va acabar certificant el 27-20 definitiu. La bona forma física de l’equip l’està ajudant a superar les rivals, sobretot, a les segones parts. La feina feta en la pretemporada està donant fruits.

En les files ribetanes va destacar l’actuació de les bessones Anna i Cristina Hernández, amb nou i sis gols, respectivament. Les vermelles van terceres al grup B de Lliga Catalana. En la propera jornada visitien el líder, el Sant Vicenç B.