Search
Close this search box.
,

Nou circuit per a la Mitja Marató i el Quart de Marató de Sitges d’aquest 2023

Les dues proves es disputaran aquest diumenge, 15 de gener

La presentació va ser ahir al migdia // VISIT SITGES

La 39a Mitja Marató i l’11è Quart de Marató de Sitges estrenen nou circuit coincidint amb l’edició d’aquest 2023. La cita és aquest diumenge, 15 de gener. Ahir se’n va fer la presentació.

Les principals diferències amb l’anterior recorregut és que s’abandonen trams de la carretera i s’aposta per carrers del nucli de Sitges. L’objectiu és afavorir la presència de públic per animar les corredores i els corredors.

El Quart de Marató arrencarà a les nou del matí i la Mitja Marató, a les deu. Les inscripcions han superat les 2.500 persones. Dissabte es faran curses infantils i s’hi han apuntat uns 200 nens i nenes.

En la presentació de la prova, Aurora Carbonell, alcaldessa de Sitges, va assegurar que “la Mitja Marató és un esdeveniment que ens posiciona esportivament a Catalunya, però que també crea una xarxa de col·laboradors i voluntariat meravellosa i que és imprescindible per poder tirar la prova endavant”.


Els carrers per on passen les curses // ZONA VIP EVENTS

Carbonell també va destacar que “és una cita que posiciona Sitges en l’àmbit del turisme esportiu i familiar i animem a tothom a venir a passar el dia a Sitges o a estar-s’hi el cap de setmana”.

Al seu torn, el regidor d’Esports de Sitges, Jaume Monasterio Miró, va recordar que “la Mitja Marató és un esdeveniment fonamental per a l’esport de Sitges i una de les millors maneres de començar l’any per als atletes”.


La Mitja i Quart de Marató començaran al Passeig Marítim, a l’altura del carrer d’Antoni Cartró. Tots els carrers per on transcorrin les dues proves tindran afectada la circulació i l’aparcament durant el diumenge, entre les sis del matí i la una del migdia.

Aquest 2023, la Mitja Marató de Sitges manté el caràcter de Cursa solidària i recaptarà fons per a l’entitat AMIS Sitges, que es dedica a potenciar les capacitats del col·lectiu de persones amb funcionalitat diversa.

A banda de les curses adaptades de dissabte, les proves del diumenge també es preveu que puguin tenir participació d’invidents o persones amb mobilitat reduïda, com ha passat en anteriors edicions de la Mitja Marató i el Quart de Marató de Sitges.

Comparteix la notícia