Nova desfeta del Club Patí Vilanova, malgrat el relleu a la banqueta

Els verds, golejats (8-1) pel Rivas Las Lagunas

David Aguilar ha marcat l'únic gol del Patí a la pista del Rivas Las Lagunas // @HOCKEY_GRAFIAS

RIVAS LAS LAGUNAS 8 – CP VILANOVA 1
Gols: 1-0, Darío Barneto (3′); 2-0, Miguel Cañadillas (11′); 2-1, David Aguilar (11′); 3-1, Adrián Pos (23′); 4-1, Dídac Llobet (27′); 5-1, Miguel Cañadillas (30′); 6-1, Dídac Llobet (30′); 7-1, Sergio Martín (45′), i 8-1, Alberto Álvaro (47′).

Jofre Vilà té molta feina. El nou tècnic del Patí Vilanova haurà d’esprémer al màxim l’aturada per les festes de Nadal per canviar la cara de l’equip. Aquesta tarda els verds han tornat a ser golejats. El Rivas Las Lagunas els ha endossat un contundent 8-1. Afortunadament, ara la competició s’atura fins al 9 de gener.

Ni el canvi de míster ha provocat una variació en la mala dinàmica del conjunt vilanoví, que només ha sumat sis punts de 27 possibles i tancarà el 2020 com a penúltim de l’OK Lliga Plata Sud, en zona de descens.

El partit no ha començat bé per al Patí, ja que el Rivas Las Lagunas només ha trigat tres minuts a inaugurar el marcador. Ho ha fet gràcies a una acció d’oportunisme de Darío Barneto, més atent que ningú per caçar la bola a l’àrea després d’un rebot. De nou, com en molts partits d’aquest curs, el Patí pagava una greu falta d’atenció en defensa.

Tot i el gol encaixat, les sensacions que estava deixant el Patí en els compassos inicials del matx no eren dolentes, ja que aconseguia que la possessió de la bola no li durés gaire a l’equip local. El que no corregia el Vilanova eren les concessions al darrere i al minut 11 Cañadillas ha percudit amb poca oposició pel carril esquerre i ha fet el 2-0.

Immediatament després, Davi Aguilar ha combinat amb David París i ha retallat diferències. El gol ha donat ales al Patí, que ha viscut els millors minuts del partit i ha merescut l’empat amb opcions d’Aguilar, Vergés, París i d’un descarat Jofre Vilà, el fill del míster. Ara bé, l’equip que ha tornat a colpejar ha estat el Rivas. Ho ha fet a través d’Adrián Pos a dos minuts i 42 segons per al descans.

Els locals han perdonat el 4-1 just abans de la mitja part amb un 3 contra 1 molt clar, però ni aquest seriós avís ha servit perquè el Vilanova tornés a la pista amb la màxima concentració després de la mitja part. Tot al contrari.

La desfeta total dels de Jofre Vilà s’ha acabat gestant en un pèssim inici del segon temps. En cinc minuts i mig el Rivas ha passat per sobre dels de la capital del Garraf amb tres gols més, obra de Dídac Llobet (2) i Cañadillas. I això que Pol Ferrer ha parat un penal i una falta directa.

El Patí ja no s’ha aixecat. Amb el 6-1, Jofre Vilà ha canviat el porter tot donant entrada a Dani Pérez en perjudici de Pol Ferrer. La golejada local l’han tancat Sergio Martín i Aberto Álvaro en els darrers cinc minuts.