El Sant Vicenç dels Horts i el Gavà, les víctimes dels dos equips

Sola celebra l'1-0 del Cubelles // @RASPAVEINTIUNO

Nova jornada productiva per a dos dels tres equips garrafencs del subgrup 3B de Segona Catalana. Ni el Sitges ni el Cubelles van fallar ahir en els seus respecius compromisos.

Tots dos conjunts es mantenen ferms al capdavant de la taula com a primer i segon, respectivament.

Els d’Aiguadolç es van imposar per 0-2 al camp del Sant Vicenç dels Horts i els del Pons i Ventura van desfer-se del Gavà a casa per 2-0.

Edgar Doblas va ser l’artífex del triomf del Sitges amb tot anotant els dos gols. Van ser dos golarros.

Al minut 26 va estrenar el marcador amb un xut a l’escaire des de la frontal de l’àrea amb la cama esquerra. I al minut 44 va fer un bon control dins l’àrea i es va inventar un dríbling de futbol sala abans de marcar.

Havia arrencat el Sant Vicenç dels Horts amb dues bones arribades. El Sitges va anar de menys a més per marcar les diferències amb els gols d’Edgar Doblas.

En la segona meitat no es va moure el marcador. Toni Salido va fer debutar Josele, l’últim fitxatge dels d’Aiguadolç, que va jugar els darrers 24 minuts més l’afegit.

L’onze inicial d’ahir del Sitges // UE SITGES

El Cubelles va fer valer un gol en cada part per superar un Gavà molt minvat per les baixes i amb nou entrenador, el retornat Jorge Sánchez.

En una de les poques arribades del primer temps, al quart d’hora de joc, Sola va aprofitar una bona centrada de Pol Gimeno per estrenar el marcador.

En la segona meitat al Cubelles li va continuar costant crear perill davant un Gavà amb un bloc baix. Carnicero va ser l’home més incisiu dels visitants.

Al minut 65 Issey va tenir el 0-2 amb un llançament de penal, però Arnalot li va parar el llançament. Amb un resultat tan curt, els de Capa van haver de serrar les dents en els darrers minuts.

En el descompte va arribar la sentència. Un contracop conduït per Aarón i Óscar va acabar amb una rematada a plaer de Valero.

La Penya Jove, l’altre equip de la comarca del subgrup 3B de Segona Catalana, juga aquest migdia (12.00 h) al camp del Vista Alegre.