Search
Close this search box.

Paola Pascual i Laura Manzanares viuen el ‘last dance’ amb el Patí Vilanova

Les de la capital del Garraf acaben sisenes en la Nacional Catalana

La foto de família del Patí femení d'ahir a Les Casernes // CPV

Paola Pascual i Laura Manzanares no continuaran al Patí Vilanova femení la temporada que ve. Aquest curs ja van perdre’s el segon tram de la campanya per motius laborals i en les darreres hores han confirmat a les xarxes els respectius adeus.

Paola Pascual va escriure al seu perfil d’Instagram que ‘estimar significa deixar anar. Gràcies a les que hi éreu i a les que heu estat. Això no és un adeu, és un arreveure’. També donava les gràcies a les companyes, al cos tècnic i al club.Laura Manzanares, també a Instagram, assenyalava que ‘aquest diumenge (ahir) defensaré per últim cop la samarreta del Patí Vilanova. Han sigut quatre anys plens d’alegries, de patiment, de superació, de llàgrimes i de riures, però, sobretot, de molt d’amor (…). És difícil dir adeu quan s’està tan ben cuidat’.

En el partit d’ahir, el Patí Vilanova va perdre per 1-4 contra el Voltregà B i va desaprofitar l’1-3 que duia de l’anada per acabar sisè en la Nacional Catalana. Marina Asensi va fer l’únic gol de les de la capital del Garraf en l’últim partit amb Enric Batlle a la banqueta. Paola Pascual i Laura Manzanares no van faltar a la cita per acomiadar-se. També deixen l’equip Abril Batllle, Mariona Chavalés i Janna.

Comparteix la notícia