,

Partit fluix del MGC Mútua Ribes femení, sobretot en defensa, i derrota a casa

Les roig-i-negres perden per 26-37 contra l’EÓN Horneo Alacant

El MGC Mútua Ribes femení va quart per la cua al grup C de la Divisió d'Honor Plata // RAMÓN STOCKLI

El MGC Mútua Ribes femení va perdre dissabte contra l’EÓN Horneo Alacant, rival directe de la zona baixa, per 27-36. Les de Gabi Daza van fer un partit fluix, sobretot a la rereguarda.

L’inici de les roig-i-negres va ser acceptable. Encara que en defensa els costava parar les envestides de l’Alacant, en atac l’equip estava prou entonat. Al minut 20 el marcador era d’un ajustat 10-11. Ara bé, a partir d’aleshores el Ribes va ser un colador en defensa i va perdre efectivitat en atac. Al descans, 15-18 per a l’Alacant,

No va millorar l’equip de Gabi Daza en la segona part. Les visitants se’n van aprofitar per incrementar l’avantatge per situar un 17-22 al minut 37.

El tècnic del Ribes va demanar temps mort en un intent de revertir la dinàmica negativa. En un primer moment va semblar tenir èxit, ja que el Ribes va escurçar la distància (20-23 al minut 40), però va ser un miratge.

L’Alacant va tornar a augmentar la intensitat de la seva defensa i, davant la passivitat ribetana, va aconseguir un parcial de 0-3 en quatre minuts (20-26) que va ser definitiu.

En l’últim quart d’hora les visitants es van limitar a controlar el partit i, fins i tot, van augmentar la diferència per a arribar al final del matx amb el 27-36 final.

Rècord negatiu per a la defensa del MGC Mútua Ribes, que en tota la temporada no havia encaixat mai tants gols en un partit. Aquest dissabte el conjunt ribetà visita el Servigroup Benidorm, penúltim, en un altre duel directe de la zona baixa.