Search
Close this search box.

Pau Viadel lidera una candidatura per continuar presidint el Patí Vilanova

L'últim màxim mandatari, finalment, es presenta a les eleccions

Pau Viadel aspira a continuar presidint el Patí Vilanova // G.M.CH.

Pau Viadel tornarà a aspirar a presidir el Patí Vilanova. L’últim màxim mandatari del club encapçala una candidatura per dirigir l’entitat els pròxims sis anys.

Viadel tenia dubtes i els havia fet públics. Finalment, ha decidit tornar a concórrer a les eleccions. Lidera un grup continuista, però amb persones de nova incorporació.

La candidatura ja ha estat presentada. De moment, està formada per 10 socis i sòcies. Amb Pau Viadel al capdavant, Artur Biarnés, Mingo Marín, José Manuel Rodríguez, Jordi Martínez i Toni Ramírez repeteixen de la junta anterior. Les cares noves són Cristina Cabanillas, Laura Coll, Rubén Jordà, Gonzalo Robles i Jordi Orús.

La reunió clau per posar noms i cognoms a la candidatura va ser dissabte.


“Hem presentat 10 noms, però som un grup de 18 persones amb ganes de treballar pel bé del Patí Vilanova. Els càrrecs estan per definir. A mi m’han demanat que em posi al capdavant, ho he parlat amb la gent que estimo i he decidit continuar”, diu Pau Viadel.

“Les eleccions han anat bé per obrir debats al voltant del funcionament de l’entitat i sumar noves persones molt vàlides al nostre grup de treball”, afegeix.

Viadel, que ha estat presidint el club des de principis de la campanya 2011/2012, és conscient del repte que té al davant pel delicat moment esportiu del club arran dels descensos dels dos primers equips.

El Patí Vilanova, econòmicament sense deutes, necessita traçar un full de ruta per als primers equips i el planter.

[su_box title=”Empat (4-4) a Vic del primer equip masculí del Patí” style=”soft” box_color=”#516e6d”]El primer equip masculí del Patí Vilanova, ja descendit, va empatar dissabte a quatre a la pista del Vic en la penúltima jornada de l’OK Lliga Plata Sud. Els verds van avançar-se amb un 0-2 gràcies als gols de Jose López i de Gerard Vergés. Va capgirar el marcador l’equip osonenc fins a situar-se amb un 4-2 a favor seu, però Jordi Martínez i Gerard Vergés van certificar el 4-4 definitiu. D’altra banda, avui (20.30 h) l’equip vilanoví rep el Congrés en un amistós amb entrada gratuïta. [/su_box]

Comparteix la notícia