Search
Close this search box.

Penya Jove: Llerena i Izquierdo destituïts a cinc dies de començar la Lliga

"La veritat és que ens sentim alleujats", diu l'entrenador

Àngel Llerena, en un entrenament de la Penya Jove // G.M.CH.

Ángel Llerena va ser destituït ahir a la nit com a tècnic de la Penya Jove. Tampoc no continuarà el seu ajudant Sergio Izquierdo.

La notícia es produeix a cinc dies que comenci la Lliga al grup 3B de Segona Catalana. La va avançar Canal Blau a través del seu perfil de Twitter.

“El president mateix ens ho va comunicar. No li agrada com estan anant les coses. Tanmateix, nosaltres teníem pensat deixar-ho més aviat que tard. La veritat és que ens sentim alleujats”, explica Llerena.

D’aquesta manera, s’acomiada de la Penya Jove el cos tècnic de l’ascens a Segona Catalana del curs passat.

Segons Llerena “hem viscut moltes vicissituds internes, segurament donades pels pocs recursos que té el club. A pesar de pujar, la temporada passada va ser dura. No és bo endur-te cap a casa problemes derivats del futbol. Ens traiem un pes de sobre”.

A Llerena li hauria agradat reforçar més la plantilla per la competitivitat que es preveu a la nova categoria i per la marxa d’un puntal com Carlos Contreras. També voldria haver pogut comptar amb més mans per al cos tècnic.

L’equip roquetenc no ha pogut guanyar cap partit de pretemporada. Dissabte va caure per 2-4 contra el Sitges B, equip de Tercera Catalana.

“És una decisió purament esportiva. No veig l’equip preparat per competir a Segona Catalana. No he vist la imatge que volia”, afirma David Moreno, president de la Penya Jove.

El màxim mandatari vermell-i-groc atribueix al cos tècnic la funció de convèncer jugadors perquè fitxin atesa la realitat econòmica del club.

“Som la Penya Jove i tenim els recursos que tenim”, diu Moreno.

Ara la Penya Jove ha d’anunciar el nou tècnic, que agafarà l’equip amb les hores comptades per al debut a la Lliga. L’objectiu número u del president és Zigor Bengoa, a qui coneix perquè ha estat treballant en el futbol base del club.

Comparteix la notícia