Segueix-nos

Futbol

Pirri deixa de ser el director esportiu del Vilanova per motius personals

El club ho anuncia a través d’un comunicat penjat a les xarxes

Pirri, al centre, durant l'assemblea de socis // G.M.CH.


Jose Quereda, ‘Pirri’, ha deixat la direcció esportiva del Vilanova per motius personals. Així ho ha anunciat el club aquest dilluns a través d’un comunicat penjat a les xarxes socials.

D’aquesta manera, marxa la figura que havia intervingut directament en el disseny de l’actual plantilla.

Pirri va arribar al club coincidint amb l’inici del segon mandat de Xavier Laffitte. En les últimes setmanes ja no se l’havia vist per les instal·lacions de l’Alumnes Obrers per les mateixes raons que l’obliguen a deixar el càrrec, motius personals vinculats a la família.

“No és el que el club ni jo volíem, però no puc estar al cent per cent centrat en la feina del Vilanova. Prefereixo fer un pas al costat. El cap el tinc a un altre lloc. Agraeixo la comprensió del club”, afirma Pirri.

A la vegada, el Vilanova ha informat també de la incorporació de Pablo Becerril –recomanació de Pirri– per a l’organigrama esportiu del club.

El Vilanova rescindeix el contracte de Rizzo
El davanter Rizzo ja no pertany al Vilanova. El club va rescindir-li el contracte arran de la batussa que va haver-hi després del xiulet final del partit contra el Gornal de la segona jornada. Al jugador li havien caigut quatre partits de sanció per agredir un rival. En un comunicat emès divendres, el Vilanova va explicar que el comportament del futbolista anava en contra del règim intern de conducta del club i que li rescindia el contracte. En el mateix escrit, penjat a les xarxes, el club també va denunciar el joc violent del Gornal.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Futbol