Search
Close this search box.

Pirri: “Tant de bo Carlos Contreras canviï d’idea; seria el millor fitxatge”

El golejador, apartat dels entrenaments del Vilanova per optar al draft de la Kings League

Pirri (dreta), en l'entrenament de dilluns // G.M.CH.

“Tant de bo canviï d’idea i s’incorpori amb nosaltres. Seria la millor notícia i el millor fitxatge, sense dubte, de l’estiu”. Així es pronuncia Pirri, director esportiu del Vilanova, quan se li pregunta per la situació de Carlos Contreras.

El davanter, màxim golejador de Primera Catalana la temporada passada, està a expenses de participar en el draft de la Kings League i dilluns no va començar la pretemporada amb l’equip. El club no veu oportú que s’entreni.

“Mentre no sigui jugador cent per cent del Vilanova, no s’entrenarà amb nosaltres. Dilluns mateix li ho vaig dir a ell. Si no fos escollit en el draft, evidentment que ens agradaria comptar amb ell. És un jugador que volem que estigui amb nosaltres”, afirma Pirri.

Segons el director esportiu blanc-i-blau, “mentre ell tingui al cap jugar allà, nosaltres hem de tenir al cap jugadors que realment vulguin estar aquí. I pel grup, creiem convenient que no s’entreni amb nosaltres”.I continua: “Sabem que si ve, s’exercitaria amb professionalitat, però volem jugadors que sapiguem que estaran a disposició del míster per diumenge. Fins al 4 de setembre –quan serà el draft– treballarem com fins ara i de moment li estem buscant substitut”.

Carlos Contreras no s’ho esperava. Assegura que n’havia parlat amb el president Laffite i amb el míster Vilagut i que no li havien posat pegues per entrenar-se.

El mateix Vilagut, a pregunta d’elPrimer.cat, havia respost afirmativament a la qüestió sobre si Contreras començaria la pretemporada. Ara bé, un cop s’ha plantejat la qüestió a la junta i a la direcció esportiva s’ha optat perquè el futbolista no s’entreni amb el grup, segons assenyala Pirri.

Ara Carlos Contreras es planteja trucar a la porta d’algun altre club de la zona per exercitar-se pensant a tenir un bon to de cara al draft de la Kings League.

Comparteix la notícia