Search
Close this search box.
,

Podi amb doble presència garrafenca al Campionat d’Espanya sènior

Oriol Mahiques (CN Sitges), 1r, i Jordi Arànega (CM Cubelles), 2n

D'esquerra a dreta, Arànega, Mahiques i Crespo // INSTAGRAM CLUB MARÍTIM CUBELLES

Oriol Mahiques, del Club Nàutic Sitges, i Jordi Arànega, del Club Marítim Cubelles, van ocupar les dues primeres posicions al Campionat d’Espanya sènior de Patí a Vela, disputat entre dijous passat i ahir a Cubelles. El tercer lloc va ser per a Pere Crespo, del Club Natació Badalona.

En la competició femenina el títol se’l va endur Anna Pujol, del Club Natació Barcelona, que també es va imposar en la categoria de veterans.

L’organització va recaure en el Club Marítim Cubelles i es va cloure amb l’entrega de premis. Hi van ser presents Rosa Fonoll, alcaldessa del municipi, i Narcís Pineda, regidor d’Esports, Joventut i Ocupació.


Oriol Mahiques va obtenir el segon títol estatal de l’especialitat després del que va aconseguir l’any 2018. Jordi Arànega és el president del Club Marítim Cubelles i va fer valer una enorme regularitat per erigir-se en subcampió.

Els participants van destacar la bona organització de la prova durant tota la competició. El tercer dia de regates va ser el més complicat pels canvis d’intensitat i de direcció del vent.

Comparteix la notícia