Search
Close this search box.

Pol Ferrer, David Aguilar, Gerard Vergés i Nacho Garrido renoven pel Patí Vilanova

La plantilla del curs que ve comença a prendre forma

David Aguilar afrontarà la cinquena temporada al club // LUIS VELASCO

El Patí Vilanova de la temporada que ve comença a prendre forma. El club va anunciar ahir quatre renovacions de cop: Pol Ferrer, David Aguilar, Gerard Vergés i Nacho Garrido. El tècnic Jordi Esteva seguirà tenint-los a les seves ordres.

Pol Ferrer va arribar al Patí el juliol de 2018. Continuarà sent el porter titular de l’equip. En l’última temporada va jugar els 16 partits que es van disputar fins a l’aturada de la competició per la crisi del coronavirus.

David Aguilar afrontarà la cinquena temporada al club. Va fer vuit gols en l’últim curs en un total de 13 partits. Batallador com pocs, el Patí necessita la seva millor versió per estar entre els grans de la categoria.

Gerard Vergés va ser una de les incorporacions de la campanya passada i repetirà un any més a Les Casernes. Va jugar 15 partits en la darrera temporada i va anotar dos gols.

Nacho Garrido va ser el màxim realitzador de l’equip en l’última campanya amb 15 dianes en 16 partits. Va arribar a Les Casernes sense fer soroll en la temporada 2016/2017 i des d’aleshores ha anat guanyant protagonisme en l’equip a còpia de bones actuacions. El curs que ve vol continuar sent important.

El capítol de baixes el conformen, de moment, les ja conegudes de Sergio Pérez, Joan Muntané i Fede Bocchi.

Comparteix la notícia