Segueix-nos

Bàsquet

Pozo i Tenor doblen funcions en els sèniors masculí i femení del Samà

Júlia Bartlett, Vinyet Garcia i Anna Palacios tornen al club

Les jugadores del Samà no van faltar diumenge a Neàpolis en el Media Day del club // FOTO: CB SAMÀ

El Bàsquet Samà ja té a punt les plantilles dels conjunts sèniors, masculins i femenins, per a la temporada 2020/2021. Els tècnics Joan Pozo i Rubén Tenor assumeixen les regnes dels dos primers equips, A i B, amb l’objectiu que el salt d’un conjunt a l’altre sigui el més natural possible.

En categoria masculina el Samà ha fet una clara aposta per reforçar tot el bloc sènior, potenciant el sènior B per ajudar i molt el primer equip. Els dos conjunts faran el mateix tipus de treball i jugades. Segons el tècnic Joan Pozo, això fa que tinguem una plantilla disponible al primer equip d’uns 16-17 jugadors per afrontar amb les màximes garanties tota la temporada, sabent que hi pot haver lesions, baixes laborals puntuals i altres possibles contratemps”.

Entre les novetats en el conjunt vermell destaquen tres baixes, totes per motius laborals. “Pau, Adrià i Carles no podrien estar amb l’equip al 100%, i com que el compromís que busquem aquest any és el màxim, no formaran part de la plantilla” afirma l’entrenador. Per suplir aquestes baixes, el Samà masculí ha tancat fins a set incorporacions en tot el bloc sènior. Pozo afronta la tercera temporada en la direcció del primer equip masculí del Samà a Primera Catalana i espera “aconseguir reptes importants i estar el més amunt possible a final d’any. Si pot ser competir per l’ascens de categoria, molt millor”.


El Media Day del club depara sessions divertides de fotografia // FOTO: CB SAMÀ

El sènior femení A del Samà manté el bloc de l’últim curs i recupera tres velles conegudes: Júlia Bartlett, Vinyet Garcia i Anna Palacios. Segons el tècnic Rubén Tenor, “la Júlia i la Vinyet tornen a la capital del Garraf després de la seva etapa als Estats Units per estudis i l’Anna torna a ser jugadora samista un cop ha finalitzat el seu viatge a Austràlia”. L’entrenador creu que aquestes incorporacions aportaran un major equilibri a la plantilla, que pràcticament tindrà totes les posicions doblades.

A l’hora de parlar d’objectius, el màxim responsable tècnic del sènior femení del Samà no es vol marcar cap meta a llarg termini, però garanteix treball i esforç des del primer moment per convertir el seu equip en un dels més respectats de la lliga, també a Primera Catalana. En l’última temporada, les vermelles van arribar a l’aturada per la crisi del coronavirus en plena ratxa de bons resultats.

Els jugadors i jugadores sèniors del Samà van passar diumenge pel plató de Neàpolis per la sessió audiovisual prèvia a la temporada, el Media Day del club.

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a Bàsquet