Segueix-nos

Ciclisme

Presentada la Volta a Catalunya 2022, que el 25 de març arriba a Vilanova

La cinquena etapa tindrà la meta a la capital del Garraf

La Volta a Catalunya tornarà a Vilanova i la Geltrú // WWW.VOLTACATALUNYA.CAT

La Volta a Catalunya 2022 es va presentar ahir a les instal·lacions de l’INEFC de Barcelona. És l’edició número 101 de la prova, que es disputarà entre els dies 21 i 27 d’aquest mes de març.

El recorregut de la Volta tornarà a Vilanova i la Geltrú. La capital del Garraf acollirà el final de la cinquena etapa el divendres 25 de març, amb la meta a la rambla de Josep Antoni Vidal.

El pilot sortirà des de la Pobla de Segur per completar un recorregut de 206,3 quilòmetres fins a Vilanova. Serà l’etapa més llarga.

Malgrat ser un traçat teòricament favorable a una arribada massiva, la fatiga i el quilometratge podrien fer-se notar a les cames dels ciclistes. I és que vindran de dues etapes d’alta muntanya amb finals a La Molina i Boí Taüll.


Serà la divuitena vegada que la Volta tindrà presència a Vilanova i la Geltrú, després de 10 arribades, la darrera l’any 2016, i set sortides d’etapa.

S’espera la presència del vilanoví Marc Soler com a integrant del seu nou equip, l’UAE Team Emirates.

El cartell de participants també l’integren altres figures destacades del ciclisme mundial, com Adam Yates, l’últim vencedor de la Volta; el vigent campió olímpic Richard Carapaz, exguanyadors de la ronda catalana com Alejandro Valverde, Nairo Quintana o Richie Porte i l’excampió del món Philippe Gilbert.


El perfil de l’etapa amb final a Vilanova // WWW.VOLTACATALUNYA.CAT

PUBLICITAT

Més a Ciclisme