Prop de 1.500 participants, a la Mitja Marató i els 10 km de Vilanova i la Geltrú

Marc Garcia i Elisabet Martín s'imposen en la prova reina

Les dues curses es van disputar diumenge amb inici al mateix temps // TWITTER AJUNTAMENT VNG

La Mitja Marató i els 10 km de Vilanova i la Geltrú van reunir diumenge prop de 1.500 participants. El bon temps va acompanyar les corredores i corredors de les dues distàncies. La sortida va ser a la ronda Ibérica i la meta es va instal·lar dins de les Pistes d’Atletisme.

Marc Garcia (1:11:19) va guanyar la Mitja Marató en categoria masculina. Van completar el podi Lahcen Harbil (1:12:02) i Daniel Moisés (1:12:36).

En dones, la guanyadora va ser Elisabet Martín (1:24:02). La segona plaça se la va endur Francina González (1:28:18) i la tercera, Míriam López (1:29:18).

En els 10 km, el més ràpid d’entre els homes va ser Joan Ferrer (32:51), seguit per Adrià Marín (33:42) i Adrià Colomer (33:49).

En la categoria femenina, la guanyadora va ser Foix Montaner (38:19) i va estar acompanyada al podi per Laura Sánchez (38:55) i per Laura Abella (39:20).

L’organització va anar a càrrec, un any més, d’Evasion Running amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.