Segueix-nos

'Remember'

Quan les rodes de premsa de presentacions de jugadors eren habituals

La imatge és de 2002: David Ávila arribava al CF Vilanova

D'esquerra a dreta, David Ávila, Ramon Centaño i Antoni Donènech // MIQUEL VALL

La imatge és del setembre de 2002. Va ser la presentació de David Ávila pel CF Vilanova. En la fotografia l’acompanyen l’enyorat Ramon Centaño, president del club aleshores, i Antoni Domènech, directiu en aquella època i exmàxim mandatari blanc-i-blau.

David Ávila va ser determinant aquell any en la campanya que va portar l’equip de la capital del Garraf a jugar el primer play-off d’ascens a Segona B de la seva història.

Avui aquest tipus de presentacions han passat a la història. La irrupció de les xarxes socials han canviat la manera de fer de la majoria de clubs, que es comuniquen amb la premsa i el públic en general a través de publicacions a Instagram, Twitter o Facebook.


Un cop acabades les Lligues o abans de la nova temporada, era habitual coincidir amb el president i els directius de torn i els nous fitxatges en trobades que permetien conèixer les primeres sensacions dels nouvinguts, tant en el món del futbol com en el món de l’hoquei patins.

També eren altres temps per al CF Vilanova i per al Patí Vilanova, que militaven a Tercera i a l’OK Lliga i podien disposar de pressupostos molt superiors als actuals.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

Clica per opinar

Deixa'ns el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PUBLICITAT

Més a 'Remember'