Search
Close this search box.
,

Quatre títols locals al tercer Memorial Sergi Navarro del Club Tennis Vilanova

La competició és un clàssic de l'estiu

El torneig es va cloure amb l'entrega de premis // CTV

El III Memorial Sergi Navarro-XXXIX Obert Juvenil d’Estiu Ciutat de Vilanova es va cloure el cap de setmana al Club Tennis Vilanova amb quatre títols de la representació local. La prova és un clàssic de l’estiu a l’entitat de la capital del Garraf.

Alèxia Garrido va imposar-se en el quadre cadet femení en desfer-se a la final de Sandra Fernández. Gerard Velasco va ser el campió en infantil masculí amb un triomf sobre Héctor Garcia, també del CT Vilanova, en el partit pel títol.

En benjamí masculí també hi va haver victòria local. Va anar a càrrec d’Oriol Fernández, que va jugar la final contra un altre representant del club vilanoví, Adrià Murillo.


Guillem Alsina, per la seva part, es va endur el títol en la consolació del mateix quadre benjamí després de guanyar Fèlix Weber, també representant del CT Vilanova.

En l’entrega de premis va destacar la presència de Pedro Muñoz, president del CT Vilanova; Carles Mòdol, director de l’Escola del club, i de la família Navarro/Martínez-Cantullera. Xavier Navarro, fill de Sergi Navarro, va recordar la figura del seu pare, expresident del club.

Ara està en marxa l’Open Absolut. Les finals són dissabte que ve a les 17.00 h (quadre femení) i a les 18.30 h (quadre masculí).


Guillem Alsina, campió en consolació benjamí // C.M.

Comparteix la notícia