Search
Close this search box.
,

Rècord de participants en la 2a jornada de la Lliga Prysmian del Beach Volley Garraf

Per primer cop hi va haver una categoria infantil

Els més joves també van tenir protagonisme // CLUB ESPORTIU BEACH VOLLEY GARRAF

Rècord de participants en la segona jornada de la Lliga Prysmian del Club Esportiu Beach Volley Garraf, disputada dissabte. Més de 130 participants i més de 60 equips van concentrar-se a la platja d’Adarró.

Per primera vegada es van combinar les habituals categories d’adults i juvenils, amb la categoria mini, adaptada per a nens i nenes de 7 a 12 anys.

D’entre la canalla, hi va haver la presència d’equips no només procedents de l’activitat extraescolar del club, sinó també d’altres llocs de Catalunya, amb equips de Castelldefels o de l’Ametlla del Vallès.


Aquesta categoria mini va néixer l’any passat per la iniciativa dels clubs de vòlei platja catalans per fomentar la pràctica d’aquest esport entre els més petits i d’aquesta manera apostar de manera clara pel creixement de l’esport base al vòlei platja.

Des de fa tres anys el club del Garraf treballa amb categories infantils en els entrenaments setmanals que tenen lloc a la platja d’Adarró, assolint en la temporada actual la xifra de 30 esportistes d’aquestes edats.

Quant als resultats de la segona jornada, Esther Pérez i Xènia Biosca van guanyar en la categoria femenina; Dennis Martínez i Omar Francisco, en la masculina; els juvenils de Castelldefels Diego Notario i Alejandro Heredia, en la unisex i per últim, Magí Poveda i Alexandra Canyelles, en la categoria mini.

Comparteix la notícia