Search
Close this search box.

Salvó i el Burgos jugaran la FIBA Intercontinental Cup a Buenos Aires

La cita, el 6 de febrer contra l'Asociación Atlética Quimsa

Miquel Salvó, al centre, amb companys del Burgos // WWW.SANPABLOBURGOS.COM

El vilanoví Miquel Salvó ja pot marcar-se amb vermell al calendari la data del 6 de febrer vinent. Aquell dia estarà a l’Argentina per disputar la FIBA Intercontinental Cup amb l’Hereda San Pablo Burgos. La cita serà a l’Estadio Obras Sanitarias de Buenos Aires. Ahir es va conèixer la seu d’aquest duel pel títol intercontinental.

L’Hereda San Pablo Burgos disputarà la competició com a campió de la Basketball Champions League, el tercer torneig continental a Europa. El seu rival serà l’Asociación Atlética Quimsa argentí, campió de la BCL Amèrica.


Segons Miquel Salvó, “és una satisfacció molt gran poder optar a aquest títol. Això diu molt sobre com de bé s’estan fent les coses al club i sobre la cohesió que tenim al grup. Tothom aporta i això es nota sobre la pista. Penso que estem en el bon camí, però hem d’anar pas a pas. D’aquí a febrer queda molt. Quan arribi, la il·lusió serà molt gran per buscar aquest títol a un sol partit i afegir-lo al de la Champions.

D’altra banda, aquesta tarda (18.00 h per DAZN), Salvó i el Burgos juguen a la pista del Darussafaka turc en la quarta jornada de la Champions 2020/2021. El vilanoví i els seus companys defensen el lideratge del grup H després de dues victòries seguides en la competició.

Comparteix la notícia