Search
Close this search box.
,

Sessió d’iniciació a les curses de muntanya per a dones, dissabte a Vilanova

La impartirà la corredora i nutricionista Gisela Carrión

Gisela Carrión impartirà la sessió // FACEBOOK REVENTÓN EL PASO

L’Ajuntament de Vilanova, dins la campanya ‘Olímpicament’, que apel·la a la superació i transgressió dels estereotips lligats a l’esport, ha posat en marxa una sessió d’iniciació a les curses de muntanya per a dones.

La cita està prevista per a dissabte vinent, 15 de gener. La impartirà la ribetana Gisela Carrión, nutricionista i campiona d’Espanya i de Catalunya del Kilòmetre Vertical l’any 2019 i campiona d’Espanya de trail el 2020, entre altres èxits.

Durant la sessió es treballarà la tècnica bàsica de cursa per muntanya en un recorregut pels Colls de Miralpeix. Carrión també donarà consells nutricionals per afrontar aquest tipus de carreres.Per participar-hi, cal fer una inscripció prèvia per Internet a través del web https://visitvilanova.cat/dona-corre. El preu és de cinc euros. La sessió serà de les 9.30 a les 12.30 h.

S’hi poden apuntar un màxim de 20 dones i caldrà un mínim de 10 per poder portar a la pràctica l’activitat. El punt de trobada serà el Passeig marítim, davant la confraria de pescadors (on reparen les xarxes). El termini d’inscripció es tanca demà passat, divendres 14 de gener.

Les participants hauran d’anar equipades amb vambes i roba esportiva i hauran portar aigua o beguda isotònica per hidratar-se.

Comparteix la notícia