Segueix-nos

Futbol

Tino Herrero, president del Ribes: “Volem que el camp porti el nom d’Aitana Bonmatí”

El màxim mandatari blanc-i-blau ho anuncia al programa ‘La Frontal’

Tino Herrero, president del CD Ribes // TWITTER LA FRONTAL

Tino Herrero, president del CD Ribes, va ser un dels entrevistats ahir en el programa La Frontal, emès per FCF TV i Esport3.

El màxim mandatari blanc-i-blau va anunciar que s’està treballant perquè el Bosc de Plaça, el camp municipal, prengui el nom de la millor ambaixadora del club: Aitana Bonmatí.

“Ens agradaria que portés el seu nom. Es va proposar quan el Barça va guanyar la Champions i l’Aitana va ser la MVP de la final. Vam parlar-ho amb l’alcaldessa. S’està treballant en això i no crec que triguem”, va dir Herrero.

“La idea és mantenir la nomenclatura de Bosc de Plaça per a tot el complex esportiu i que el camp passi a dir-se Aitana Bonmatí”, va afegir.


Com és sabut, la futbolista blaugrana va formar-se al Ribes i ara les menudes i els menuts que practiquen el futbol al club la tenen com a referent.

“A nosaltres ens cau la bava per tot allò que fa. Que s’hagi fet aquí és un reclam. Ens ajuda. Sempre que pot ve. És una noia encantadora”, va manifestar Herrero.

En el transcurs del programa, rodat a Sant Pere de Ribes i dedicat al Club Deportiu Ribes, també van intervenir Olatz Sistiaga, entrenadora i jugadora blanc-i-blava, i Xavi Hereu, coordinador del futbol femení del club i entrenador del primer equip femení.


https://twitter.com/la_frontal/status/1633173373927686145?s=20

 

 

PUBLICITAT

Més a Futbol