Search
Close this search box.

Toni Muñoz arriba a les 300 emissions del programa de ràdio ‘Darrer Minut’

L'espai de Canal Blau FM repassa l'actualitat dels caps de setmana

Toni Muñoz, a l'estudi de Canal Blau FM // FACEBOOK TONI MUÑOZ

El sitgetà Toni Muñoz, veterà informador de l’esport local, va arribar diumenge a les 300 emissions al capdavant del programa ‘Darrer Minut’, de Canal Blau FM, que repassa l’actualitat dels caps de setmana.

“Aquesta xifra representa gairebé 10 anys en antena. He anat enumerant cada programa i en una llibreta apunto les persones que entrevisto cada setmana. Ara ja acumulo tres o quatre blocs”, apunta Muñoz, de 69 anys.

El futbol és l’esport protagonista de l’espai, tot i que també hi tenen cabuda altres disciplines. Cada diumenge hi passen diferents protagonistes.“El Whatsapp m’ha estalviat molta feina. Dissabte a la tarda-nit, quan sé la majoria de resultats, ja tanco les entrevistes amb un missatge”, apunta.

Muñoz destaca que “agradi més o menys, faig les entrevistes tal com sóc jo. Jo pregunto, ras i curt. La persona que està a l’altra banda del telèfon és la que s’esplaia. Tot i ser de Sitges, m’interessa tota la comarca i intento abastar els diferents equips del Garraf”.

Segons Muñoz, “el periodisme esportiu és la meva passió. Vaig començar massa tard, amb 35 o 36 anys. No estava preparat. He anat aprenent a base de pràctica”, explica.

El sitgetà ja ha posat data de caducitat a la seva aventura al capdavant del ‘Darrer Minut’. “En principi, aquest serà el meu últim any. Així ja ho he dit”, apunta. De moment, no faltarà a la cita de cada diumenge fins al final de la present temporada.


Toni Muñoz, amb una samarreta per commemorar els 300 programes // CANAL BLAU

Comparteix la notícia