Search
Close this search box.
,

Tot a punt per a la Cursa dels Colls, aquest diumenge a Vilanova

La prova torna amb un ple d'inscripcions: 500

La Cursa dels Colls torna diumenge // FACEBOOK CURSA DELS COLLS

El CE Deporunners ja ho té tot a punt perquè aquest diumenge torni la Cursa dels Colls, suspesa els dos últims anys a causa de la pandèmia. Ho fa amb un ple d’inscripcions: 500.

El Molí de Mar, al número 12 de la pujada del Far de Sant Cristòfol, i la Platja del Far seran l’epicentre de la prova.

S’inclouen dos recorreguts, el trail llarg, de 15 quilòmetres i 500 metres de desnivell positiu; i el trail curt, de 8,5 quilòmetres. La sortida i l’arribada, en tots dos casos, estarà a la Platja del Far.

La recollida de dorsals és aquest dissabte, de cinc de la tarda a les vuit del vespre, i diumenge, de vuit a nou del matí, al Molí de Mar.

A un quart de deu del matí de diumenge arrencarà la cursa llarga, amb 300 participants, i a les deu, la curta, amb 200 participants. A dos quarts de dotze es tancaran totes dues proves.


El trail llarg és exigent i trencacames, sobretot a partir del quilòmetre tres amb corriols de pujada i de baixada i amb poc espai per als avançaments. La mítica pujada a Miralpeix és la més dura de la prova. Hi haurà dos avituallaments, als quilòmetres 5 i 9,5.

El trail curt és ideal per iniciar-se en les curses de muntanya. El primer escull és la pujada asfaltada a l’ermita de Sant Cristòfor, que enllaça amb les pistes de terra del parc dels Colls Miralpeix. A partir del quilòmetre cinc es voreja la costa de Vilanova i la Geltrú fins a la meta. Hi haurà un avituallament al quilòmetre 4,5.

L’organització demana un respecte màxim pel medi ambient a tothom. Si es veu una corredora o un corredor llençant qualsevol mena de brossa durant la cursa, serà desqualificada o desqualificat de manera automàtica.

Comparteix la notícia