Un doblet de Marina Asensi dona el primer triomf al Patí Vilanova femení

Les de la capital del Garraf dobleguen el Vila-sana B per 2-1

Marina Asensi, envoltada per les seves companyes després de l'1-0 // G.M.CH.

El Patí Vilanova femení va fer valer ahir a la tarda un doblet de Marina Asensi per derrotar el Vila-sana B per 2-1 i sumar el primer triomf en la Lliga. Les de David Torruella van haver de picar pedra contra un rival molt incòmode.

A 18 minuts del descans Marina Asensi va treure el precinte del marcador amb un tir des de fora de l’àrea que va significar l’1-0.

La de Sant Sadurní es va treure l’espina d’una falta directa que no havia pogut transformar moments abans per una bona mà de la portera visitant.

El marcador no es va tornar a bellugar fins després de la mitja part i va ser amb l’1-1 del Vila-sana B, obra de Rita Solsona de falta directa a 16 minuts del final.

Quatre minuts més tard, va tornar a aparèixer Marina Asensi, que va anotar el 2-1 que seria definitiu.

Les de David Torruella sumen quatre punts de sis possibles després de les dues primeres jornades.