Un gol a les acaballes de cada meitat tomba el Patí Vilanova a la pista de l’Igualada B

Els de la capital del Garraf, sense Vergés ni Jordi Martínez, perden per 2-1

Oriol Sebrià va fer l'únic gol del Patí Vilanova // ARXIU

El Patí Vilanova va perdre ahir al vespre per 2-1 a la pista del líder Igualada B en la segona jornada de la segona fase de Nacional Catalana.

Un gol a les acaballes de cada meitat va deixar KO l’equip de Jordi Costa, que, malgrat la derrota, es manté quart, en posició de play-off d’ascens.

Tot i les baixes de Vergés i de Jordi Martínez i amb poca rotació, els verds van fer un partit seriós, però no van tenir premi.

Els locals es van avançar a 28 segons del descans gràcies a un gol de Borràs. Oriol Sebrià va empatar al minut 33 amb un tir per l’escaire i es va rescabalar d’una falta directa que havia enviat al pal poc abans.

Faltant dos minuts i mig per a la botzina, l’Igualada B va fer el 2-1 definitiu a través d’Arnau Llanes, atent per caçar un mal tir d’Eloi Cervera.