Search
Close this search box.

Víctor Morillas s’uneix a l’ambiciós projecte del Sitges de buscar l’ascens

L'extrem deixa el Vilanova "desgastat i desmotivat"

Víctor Morillas, en una imatge d'arxiu // G.M.CH.

Víctor Morillas s’uneix a l’ambiciós projecte del Sitges de buscar l’ascens a Primera Catalana la temporada que ve. Ja feia dies que es rumorejava amb aquesta possibilitat. Ahir es confirmava que deixava el Vilanova amb un agraïment del club a l’extrem pels serveis prestats en les xarxes socials. Aquesta tarda s’ha fet oficial que va al conjunt d’Aiguadolç.

El Vilanova tenia la intenció de renovar Morillas, però el jugador prefereix marxar. En l’última temporada havia disputat 21 partits, 15 com a titular, amb un únic gol. Era la tercera campanya seguida de l’extrem en la tercera etapa al primer equip blanc-i-blau. Hi havia tornat a mitja campanya 2017/2018, la del retorn a Primera Catalana, després d’una breu estada a l’Igualada, a Tercera Divisió.

“Estic desgastat i desmotivat i prefereixo canviar d’aires. M’hauria agradat que m’haguessin trucat abans per renovar i sentir-me més valorat”, diu Víctor Morillas, que espera fer un bon any al Sitges. “Hi ha un bon equip, em retrobaré amb vells companys i m’atrau l’objectiu de buscar l’ascens”, apunta. Si fa uns dies Edgar Doblas deixava el Sitges per anar al Vilanova, ara és Víctor Morillas qui fa el camí en el sentit contrari.

Tampoc continuarà al Vilanova el lateral Molina.

Comparteix la notícia