Search
Close this search box.
,

Wala, la teva nova botiga d’esport a Sant Pere de Ribes

S'inaugura aquest dijous, 7 de setembre, a la Rambla del Garraf

La botiga està a la Rambla del Garraf // WALA

L’esport segueix en auge i la popularitat postpandèmia de l’activitat física a l’aire lliure continua atraient nous i noves practicants. I en paral·lel a l’augment de nous i noves esportistes, creixen també les botigues i les oportunitats de negoci en aquest sector.

Aquest és el cas de la lleidatana Unipreus, que estrenarà aquest setembre un nou Wala a Ribes, la botiga multiesport especialitzada en la venda de material esportiu, moda i calçat.

Garraf, una ubicació estratègica

Al Garraf s’hi respira esport: envoltat de muntanya i amb desenes de quilòmetres de costa, és un paradís per a practicants de tota mena de disciplines esportives. I per tal de cobrir les necessitats dels i les amants de l’aire lliure garrafenc, Wala ha decidit obrir una botiga que dinamitzarà l’economia i l’esport local i donarà feina a més de 40 persones.

2.200 m² d’esport

La nova superfície, que s’inaugura aquest dijous 7 de setembre a la Rambla del Garraf, compta amb més de 2.000 m² i ha estat dissenyada seguint els màxims criteris de sostenibilitat.

Seguint el model de negoci de les altres botigues de la cadena, el nou establiment ribetà oferirà una àmplia gamma d’articles esportius, roba i calçat de marques líders a preus competitius, oferint una atenció personalitzada de la mà d’especialistes de les diferents disciplines que cobreix Wala, incloent-hi el running, el ciclisme, els esports de pilota, de muntanya o els esports aquàtics, entre altres.

Per celebrar la inauguració, per la teva primera compra obtindràs un descompte de 10 € com a regal. Podreu consultar les condicions a la mateixa botiga

“Estem molt orgullosos de poder obrir una nova botiga al Garraf, un lloc de referència pel que fa a l’esport. A partir d’ara tothom podrà gaudir d’una àmplia gamma de productes esportius de gran qualitat a bon preu amb la millor atenció personalitzada a prop de casa”, assenyala Federico D’Eboli, director de la botiga de Wala Sant pere de Ribes.

Sobre Wala

Fundada l’any 1940 a Lleida per la família Querol, el grup UnipreusWala compta amb nou botigues a Lleida, Barcelona, Girona, Vic, Sabadell, Tarragona i Sant Pere de Ribes, una botiga en línia i més de 400 treballadors.


[su_slider source=”media: 28554,28556,28551,28555,28553,28552,28550″ limit=”22″ link=”image” target=”blank” width=”1500″ height=”1000″ title=”no”]

Comparteix la notícia