Search
Close this search box.

Xavier Laffitte i Josep Maria Cremades, candidats a presidir el Vilanova

Les votacions, el 22 de juny a l'Alumnes Obrers

Laffitte i Cremades, junts en la darrera assemblea de socis del club // G.M.CH.

Xavier Laffitte, màxim mandatari sortint, i Josep Maria Cremades, aspirant a agafar les regnes del club, van ser ahir proclamats com a candidats a la presidència del Vilanova.

El 2017 ja van ser rivals a les urnes en el darrer procés electoral a l’entitat amb un triomf de Laffitte. Aleshores el primer equip venia del descens a Segona Catalana. Ara s’ha quedat a les portes de la Superlliga.

Les candidatures de Laffitte i de Cremades van ser les úniques presentades a la junta electoral en el termini fixat.
Cremades havia començat aquesta campanya com a vicepresident de Laffitte i com a màxim responsable del futbol femení. Així va posar-se de manifest en la darrera assemblea de socis.

Ara toca conèixer les intencions dels dos candidats i quin grup de gent porta cadascú. La campanya electoral es desenvoluparà entre el 7 de juny, dimecres que ve, i el dia 20. El 21 de juny serà jornada de reflexió i l’endemà, dia 22, es faran les votacions a l’Alumnes Obrers.

D’altra banda, les tardes des d’avui i fins al 6 de juny, de 18.00 a 20.00 h, hi haurà l’exposició i la verificació del cens electoral, obertes a tots els socis, al mateix Estadi.

Comparteix la notícia