Search
Close this search box.
,

El Bàsquet Sitges, amb les concentracions de la plataforma ‘Ja n’hi ha prou’

El club també defensa que "l'esport és segur"

Una catorzena de components del club, dissabte al migdia davant del pavelló // CB SITGES

El Bàsquet Sitges va unir-se dissabte a les concentracions promogudes per la plataforma ‘Ja n’hi ha prou’ amb la presència d’una catorzena de components del club davant del pavelló de Pins Vens.

Tot i el mal temps i que moltes mobilitzacions es van traslladar al dia 16, dissabte se’n van fer arreu de Catalunya per defensar l’esport amateur i base, molt tocat per les restriccions de la Generalitat arran de la pandèmia.

‘Ja n’hi ha prou’ defensa que l’esport és salut, educació i benestar i no hi puc estar més d’acord”, afirma Pau Simó, president del Bàsquet Sitges. “Havíem de ser més gent, però amb el mal temps vam decidir reduir-ho. Vam estar representats tots els estaments de club (directius, entrenadors, jugadors i famílies) i vam llegir el manifest de la plataforma”, afegeix.

Segons Pau Simó, “la salut és el primer i nosaltres farem el que ens diguin les autoritats, però s’ha demostrat que la incidència del virus en l’esport és mínima. L’esport és segur”.

Edu Piñero, director tècnic del Bàsquet Sitges, està vivint a peu de pista les restriccions. “N’estem una mica cansats. Un dia arrenquem, l’altre parem, l’altre hem d’usar mascareta, després ens tanquen els pavellons… Se’ns està fent llarg tot plegat”, reconeix.


[su_quote cite=”Edu Piñero, director tècnic CB Sitges”]Tant de bo el dia 17 puguem tornar
al pavelló. Ja que no podem jugar,
almenys que puguem entrenar[/su_quote]

Piñero destaca que “al club a penes hem tingut dos casos de Covid. I han vingut de fora sense que s’estenguessin en els equips. La incidència és mínima en l’esport. Nosaltres hem sigut molt diligents amb els protocols sanitaris i hem fet reunions gairebé setmanals per pautar les normes. El president hi ha incidit molt. La llàstima és que, tot i obrar així, no paren d’arribar-nos restriccions”.

El director tècnic del Bàsquet Sitges és pessimista amb el retorn de les competicions habituals. “Difícilment es jugarà. Em sap greu sobretot pels més menuts, que et pregunten quan podran jugar un partit. Si poguéssim fer petites competicions amb grups bombolla entre equips de la zona, ja seria molt”, assenyala.

Piñero percep certa desmotivació en alguns jugadors. “En alguns casos es nota, però haig de dir hem tingut una gran resposta de tots els grups en els entrenaments. Vam aprofitar les festes de Nadal per entrenar molts dies. Ara bé, es troba a faltar competir, ja que en els partits és on vols reflectir tot allò que has preparat durant la setmana”, manifesta.

L’aposta per unes sessions més lúdiques i amb al·licients és una manera de contrarestar la falta de partits. “Hem de fer els entrenaments més amens. Intentem innovar en cada situació”, conclou Piñero.

Comparteix la notícia