Search
Close this search box.

El porter Nito marxa del Vilanova a la recerca d’un rol més principal

En parla amb Agus Isabel, de qui l'anunci de renovació és imminent

Nito deixa el Vilanova // LUIS FERNÁNDEZ ART PHOTOGRAPHY

Nito tampoc no continuarà al Vilanova. Així ho va confirmar ahir el porter a elPrimer.cat després que diumenge ho deixés entreveure en una publicació a Instagram.

Buscar nous repte on et valorin. L’edat és només un número quan la teva dedicació i il·lusió són com la primera vegada que et poses sota d’una porteria, va escriure.

El porter estava a l’expectativa del rumb que agafava el Vilanova i de qui en serà l’entrenador quan Agus Isabel va contactar amb ell.

El tècnic ja està dissenyant la plantilla del curs que ve, a pesar que el club encara no n’ha oficialitzat la renovació després de l’apropament de postures que ha tingut amb el president Laffitte. L’anunci de la continuïtat del míster és imminent.


“Em vaig trobar dissabte amb Agus. Vam estar parlant i em va dir que aquí tindria un rol secundari. Al final he decidit buscar-me la vida allà on em senti més valorat”, afirma el porter.

Nito, de 39 anys, ja va sortir del Vilanova l’estiu passat. Va acabar al Sitges per les aspiracions d’ascens a Primera Catalana després de trencar un compromís amb el Cubelles.

Arran de la marxa de Mario Méndez, el porter va tornar a l’Alumnes Obrers al febrer per la incertesa d’arribar a competir en Lliga amb els d’Aiguadolç a causa de la pandèmia.

Sense Javi Martínez, que jugarà al Viladecans, ni Nito, els dos porters que van acabar la temporada, el Vilanova necessita dos nous inquilins per als tres pals.

Comparteix la notícia