Search
Close this search box.

El Sitges convoca eleccions amb el projecte de construcció del nou camp com a rerefons

Jordi Martínez i la junta actual es presentaran a la reelecció

Jordi Martínez, en la compareixença d'ahir // G.M.CH.

Dies atrafegats a les oficines del Sitges. El club convoca eleccions. Ho va anunciar ahir al vespre durant la mateixa roda de premsa en la qual va informar del relleu a la banqueta del primer equip. En va parlar el president Jordi Martínez, que ja ha dimitit per presentar-se a la reelecció juntament amb gran part de l’actual junta directiva i la incorporació de tres o quatre persones. En el rerefons de la decisió del club estan les obres de construcció del nou camp on ha de jugar l’equip. El Sitges avança uns comicis previstos per a octubre o novembre de l’any que ve.

Segons Jordi Martínez, “la meva experiència com a directiu des del 2005 i com a president des del 2017 em diu que estem iniciant una etapa que serà transcendental per a la història del Sitges. S’estan donant les primeres passes, ja de forma oficial i efectiva, per a la construcció del que ha de ser el nostre camp. La inauguració del nou Aiguadolç marcarà sens dubte un punt d’inflexió en la trajectòria de l’entitat i és per això que estic convençut que les persones que estiguin al front han de ser les que afrontin tot el procés de construcció”. I va afegir: “La junta que governi el destí del Sitges durant el procés de construcció del camp ha de ser la mateixa que governi els primers anys del club en la nova instal·lació”.

Martínez reconeix que tot el que envolta la construcció del nou camp és feixuc i requerirà estar a sobre de l’Ajuntament per fer el trasllat com més aviat millor. Així es va manifestar ahir: “Ara mateix el tema està en ‘standby‘ perquè el Consistori té un volum de feina important i aquestes qüestions no estan avançant com a nosaltres ens agradaria, però arribarà un punt en què haurem de córrer. I pensem que les persones que estiguin al capdavant del club són les que han d’intentar agilitzar-ho tot el màxim possible. Ja us avanço que el projecte fa patxoca, però s’ha de tirar endavant”.

Jordi Martínez es presenta a la reelecció // G.M.CH.

Preguntat sobre terminis, Martínez va afirmar que “les darreres declaracions que jo he sentit per part de l’Ajuntament continuen parlant de l’any 2025. Jo vull creure en això i que a finals del 2025 estigui fet el camp, però perquè això sigui així, ens hi hem de posar ja.”

El calendari electoral ja ha començat. La data del 3 de maig serà l’última per presentar candidatures. Si n’hi hagués més d’una, les eleccions serien el 18 de maig. De moment, la junta actual no té constància que cap altre soci s’hi vulgui presentar.

“La intenció de la junta que fins avui he presidit és que aquest avançament d’eleccions sigui a fi de bé per facilitar la feina de qui estigui al capdavant del club en el pròxim mandat. Si entrés una nova junta, penso que estarien contents d’inaugurar el camp, però crec que estarien més contents si haguessin pogut participar de tot el procés de construcció”, va insistir Martínez.

Pensant en el projecte del camp nou, Jordi Martínez, en cas de sortir reelegit, vol tenir un parell o tres de persones de la junta centrades plenament en les obres. “Crec que és necessari el contacte diari amb l’Ajuntament un cop que el projecte ja evolucioni una mica més. Com a club no podem esperar que les coses vagin marxant perquè potser un projecte pensat per al 2025 pot anar més enllà per qüestions administratives i burocràtiques. Necessitem el camp ja. I ja fa temps. Si veniu sovint per aquí, veureu que hi ha franges en què entrenen sis o set equips o sis equips i els porters. Això no és el que la Unió Esportiva Sitges vol pels seus jugadors”, va dir.

Comparteix la notícia