Search
Close this search box.
,

El Sitges Futbol Gaèlic Club torna a l’activitat a partir de dimarts vinent

La futura selecció catalana, a Sitges el 12 de setembre

Sitges Futbol Gaèlic Club reprèn l'activitat // JAUME ANDREU

El Sitges Futbol Gaèlic Club reprèn els entrenaments dimarts que ve (21.00 h), 7 de setembre, al nou camp polivalent de Pins Vens amb l’objectiu de preparar una nova temporada, la setena de la seva història.

El club busca consolidar-se com a entitat esportiva de la vila i a la vegada fer un pas més en la competitivitat en l’àmbit català i també estatal. Per a la nova temporada es mantindran els dos entrenaments setmanals, com el curs passat.

Les sessions preparatòries són obertes a totes aquelles persones que vulguin conèixer i practicar el futbol gaèlic, un dels esports tradicionals d’Irlanda, que de mica en mica s’està estenent en molts indrets.

A diferència de la campanya anterior, els entrenaments seran els dimarts i els dijous. L’equip espera comptar amb el mateix nombre de jugadors i jugadores de la temporada passada. Des del club també esperen incrementar al llarg d’aquesta temporada 2021-2022 els practicants d’aquest esport.

El Sitges Futbol Gaèlic Club competirà aquesta temporada, si les condicions sanitàries arran de la pandèmia de la Covid-19 ho permeten, en una nova edició de la Copa Catalana i del Campionat Ibèric, la màxima competició de clubs en l’àmbit estatal.


També et pot interessar:
El futbol gaèlic, un esport d’arrels irlandeses amb tirada a Sitges


D’altra banda, el diumenge 12 de setembre –de 10 del matí a 12 del migdia– el nou camp polivalent de Pins Vens acollirà el primer entrenament obert de la futura selecció catalana de futbol gaèlic, amb jugadors del Sitges Futbol Gaèlic, del Gaélicos Do Gran Sol i del Barcelona Gaels.

La sessió es farà amb la mirada posada en els Europeus del mes de juliol de l’any 2022, que se celebraran a Galícia. Catalunya hi participarà per primera vegada. Serà el seu debut internacional.

El Sitges Futbol Gaèlic Club ha estat un dels impulsors de la formació de la selecció.

Comparteix la notícia