Search
Close this search box.

La Blanca Subur haurà d’esperar cinc anys a canviar el nom del Nou Pins Vens

El club vol batejar el camp amb el nom de Josep Pascual

El canvi de nom del Nou Pins Vens haurà d'esperar // FOTO: FACEBOOK BLANCA SUBUR

El camp de futbol Nou Pins Vens de Sitges no podrà nomenar-se Camp Municipal Josep Pascual, en record de l’històric coordinador de la Blanca Subur, fins d’aquí a cinc anys. Així ho revela avui l’Eco de Sitges en la seva edició digital.

La junta directiva de la Blanca Subur havia iniciat els tràmits per al canvi de nom i va demanar la pertinent autorització a l’Ajuntament de la vila, però un article aprovat per la Comissió de Toponímia en el ple municipal del 3 de juliol de 2006 impedeix que la iniciativa del club es pugui dur a terme de forma immediata. L’article en qüestió indica que no es pot posar el nom de cap persona difunta a cap instal·lació municipal fins que no passin almenys cinc anys des de la seva defunció i l’atribució del seu nom a un lloc.

Quan es compleixin cinc anys del traspàs de Pascual, la Blanca Subur tornarà a tramitar el canvi de nom del camp. De moment, segons avança també l’Eco de Sitges, batejarà el prestigiós Torneig de Juvenils que organitza cada estiu –enguany s’ha cancel·lat per la pandèmia– amb el nom del seu carismàtic coordinador.

Josep Pascual, l’Americano‘, era tota una institució a la Blanca Subur, on portava més de 30 anys. Pascual va morir de manera sobtada el passat 30 de maig.

Comparteix la notícia