Search
Close this search box.

La Penya Jove afronta l’esprint final per certificar l’ascens a Segona Catalana

Àngel Llerena: "Els dos pròxims partits són molt importants"

Àngel Llerena, entrenador de la Penya Jove // G.M.CH.

La Penya Jove afronta l’esprint final per certificar l’ascens a Segona Catalana.

El conjunt de les Roquetes, fent bons els pronòstics, ha estat el gran dominador del grup 12 de Tercera Catalana des del principi de la temporada. Ara ha de rematar la feina.

“Ens queda el més difícil. Tots els equips s’hi juguen molt. Ens hauria agradat disposar de més distància, però hem de gestionar la que tenim”, diu Àngel Llerena, entrenador de la Penya Jove.

L’Atlètic Vilanova, segon classificat, està a cinc punts de l’equip roquetenc i s’ha convertit en la seva gran amenaça. “Ja ho preveia al principi de temporada. Li va costar arrencar, però ara ve molt fort”, apunta Llerena.


El que més preocupa al míster de la Penya Jove és el nivell de l’equip després del parèntesi de Setmana Santa i de l’aturada obligada que tindran d’aquí a dues jornades per tocar-li setmana de descans.

“Les parades ens afecten molt, ja que ens alteren les sessions d’entrenament. Per això els dos pròxims partits són molt importants. A veure com els afrontem després de dues aturades”, assenyala Llerena.

El hàndicap que ha tingut la Penya Jove durant tot el curs és que des del principi de la Lliga ha estat el rival a batre. “Tots els equips ens volen guanyar. I ho hem notat des del començament de la temporada. Ara això també li passarà a l’Atlètic Vilanova”, indica Llerena.

El tècnic posa molt d’èmfasi en la necessitat de controlar els nervis i la pressió en els set partits que li queden a la Penya Jove. “Per la joventut de la majoria del grup, és un repte que l’equip sàpiga jugar amb aquests factors”, afirma Llerena.


Manu Muñoz, puntal defensiu de la Penya Jove // G.M.CH.

Sobre el moment actual de l’equip, l’entrenador comenta que, “hem perdut efectivitat en els darrers partits i hem de recuperar-la”.

La Penya Jove necessita la millor versió de Carlos Contreras en la recta final del campionat. “Tots els jugadors són importants, però tenir Carlos entonat ens dona un plus”, pronuncia Llerena.

Aquest diumenge (12.00 h) l’equip roquetenc rep Les Cabanyes, quart per la cua. Llerena no se’n refia i demana la màxima atenció a tot l’equip. “Tot i estar a baix, és molt incòmode. I es juga el descens”, adverteix el tècnic.

Comparteix la notícia