Segueix-nos

Futbol

La repetició de les eleccions a la Federació Catalana, el dilluns 13 de febrer

Les votacions seran de manera simultània a totes les delegacions

Les noves votacions, el 13-F // FCF

La repetició de les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol serà el dilluns 13 de febrer. Així ho va acordar ahir la Junta Electoral de la Federació Catalana de Futbol.

Tal com preveuen els estatuts, la jornada de votacions tindrà lloc de forma simultània a les 14 delegacions territorials de la Federació arreu de Catalunya. L’horari d’obertura dels col·legis electorals serà de 10.00 hores a 19.00 hores.

Sobre la repetició dels comicis, Oriol Camacho, secretari general de la Federació Catalana de Futbol, va dir ahir que “l’estructura federativa va fer un magnífic treball. Respectem, però no compartim la resolució del Tribunal Català de l’Esport (TCE). Té un criteri restrictiu i pot provocar la baixada de la participació”.

Àlex Talavera, que va quedar segon en les votacions del maig, ha mostrat per Twitter la disconformitat amb el nou dia fixat per a les eleccions.

“Votar en dilluns és sinònim de posar pedres a un acte democràtic”, afirma. Tanmateix, encoratja als presidents i presidentes a mobilitzar-se a les urnes.


PUBLICITAT

Més a Futbol