Search
Close this search box.

La vilanovina Alba Barneda, campiona de Catalunya júnior amb l’Almeda

Les del Baix Llobregat s'imposen al Barça en la gran final

Alba Barneda, a baix, primera per l'esquerra // FERRAN TORNÉ

La vilanovina Alba Barneda va proclamar-se ahir campiona de Catalunya júnior amb el Basket Almeda. Les del Baix Llobregat es van imposar al Barça CBS en la final per un ajustat 60-63. Va caldre la pròrroga per resoldre el títol en una final molt emocionant.

Alba Barneda va jugar 34 minuts i va anotar nou punts. Va ser la segona màxima anotadora del seu equip. La vilanovina, que fa un metre i 83 centímetres d’alçada, juga d’aler. És la petita de la nissaga Barneda.

Al Barça no va poder jugar una altra vilanovina, Paula Ferrer, confinada per haver estat contacte estret d’un positiu. La temporada que ve marxarà als Estats Units per jugar en una universitat nord-americana.

La competició es va resoldre durant tot el cap de setmana en la Final a Sis, disputada al Palau d’Esports Josep Mora de Mataró. En semifinals, Alba Barneda i les seves companyes es van desfer del Mataró per 55-52 amb vuit punts de la vilanovina.

El pròxim repte per a l’Almeda i per a Alba Barneda és la disputa del Campionat d’Espanya, que es jugarà del 24 al 30 de juny a Huelva. També hi serà Paula Ferrer amb el Barça.


Comparteix la notícia