Search
Close this search box.
,

Llum verda a la renovació de la pista annexa del pavelló Isaac Gálvez

És un dels 3 projectes guanyadors dels pressupostos participatius

La pista es renovarà // AJUNTAMENT VILANOVA

La renovació de la pista annexa del pavelló Isaac Gàlvez és un dels tres projectes guanyadors dels pressupostos participatius de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Un total de 3.099 persones empadronades a la ciutat han votat les propostes guanyadores. Enguany, el procés ha comptat amb un 30% més de participació.

Enric Garriga, regidor de Participació Ciutadana del Consistori vilanoví, es mostra “satisfet amb com ha funcionat el procés, tant en l’augment de la participació com amb el volum de propostes i de mobilització general que s’ha viscut al voltant d’aquests pressupostos participatius”.

Garriga també creu que “encara tenim molt marge de millora en diverses fases, i la participació ha de ser molt més alta. L’última fase del procés que ara obrirem és la d’avaluació, per veure com podem fer-ho millor i quins canvis hem d’introduir de cara a l’any que ve”.


La renovació de la pista annexa del CEM Isaac Gàlvez, valorada en 70.000 euros, ha guanyat per àmplia majoria, amb 756 vots, en l’àmbit de ciutat viva. Els treballs es faran durant el 2022.

Es tracta d’una proposta conjunta (un dels objectius del nou sistema de funcionament dels pressupostos participatius) entre el Club Handbol Vilanova, el Club Bàsquet Samà, el Club Nou Bàsquet Vilanova i el Club de Vòlei Vilanova.

S’aposta per millorar de les condicions d’entrenament de la pista, proposant la instal·lació d’un paviment plàstic elàstic sobre l’actual, millorant les condicions de fricció, d’esmorteïment dels impactes, i la sensació tèrmica de la instal·lació.

La proposta inclou el tancament parcial i mòbil de les parets perimetrals, per millorar la qualitat en un dels equipaments que està més sol·licitat per a entrenaments esportius.

Comparteix la notícia