Search
Close this search box.

Nito torna al Vilanova després que el Sitges accedeixi a deixar-lo sortir

El porter s'entrenarà dimarts a l'Alumnes Obrers

Nito torna a l'Alumnes Obrers // LUIS FERNÁNDEZ ART PHOTOGRAPHY

El porter Nito finalitzarà la temporada al Vilanova si el club acaba competint en la represa de la Lliga. El Sitges ha accedit a donar-li la baixa i dimarts ja s’entrenarà amb l’equip blanc-i-blau. L’entitat d’Aiguadolç va emetre ahir el document segons el qual allibera el jugador.

Nito és l’escollit pel tècnic Agus per suplir la marxa de Mario Méndez, a qui el Vilanova va deixar sortir davant la incertesa que s’acabés jugant a Primera Catalana.

“Ha estat tot una mica sobtat. Tinc contacte amb la gent del Vilanova i va sortir la possibilitat que tornés al club després de l’adéu de Mario”, explica Nito. “M’ho vaig començar a plantejar en veure que a Primera Catalana hi ha llum verda per jugar i que a Segona Catalana, no. Si haguéssim estat jugant amb el Sitges, no m’hauria bellugat”, afegeix.

Nito torna al Vilanova malgrat la manera com va sortir del club a l’estiu. “A pesar d’aquell capítol, que no va ser el més desitjat per a mi, mantinc bona relació amb els qui conformen el club i totes dues parts teníem interès per retrobar-nos”, indica el porter. Serà la seva tercera etapa a l’Alumnes Obrers.

Ara el dubte és saber si el Vilanova acaba competint aquesta temporada o, en efecte, hi renuncia, com ha posat de manifest en els últims dies, abans que ahir es pronunciés la Federació Catalana.

Comparteix la notícia