Segueix-nos

Hoquei patins

Recaptació de 3.000 euros en el Triangular ‘Hoquei per l’ELA’, jugat a Vilanova

“Només tinc paraules d’agraïment”, diu Miki Escala, promotor de la trobada

Les jugadores i els jugadors s'ho van passar d'allò més bé // G.M.CH.

Èxit del Triangular ‘Hoquei per l’ELA’. La iniciativa, liderada pel jove vilanoví Miki Escala, jugador del Júnior del Barça, va servir per recaptar una mica més de 3.000 euros. Més de 300 persones van acudir a la cita al pavelló de Les Casernes dissabte a la tarda.

La quantitat recollida anirà destinada a la Fundació Miquel Valls, que té com a objectiu la promoció de tota mena d’accions destinades a millorar la qualitat de vida de les persones i famílies afectades d’ELA. Els donatius es mantenen oberts uns dies per Bizum al mòbil 666584313.

Tres equips amb jugadores i jugadors del Garraf i rodalia van dividir-se en tres equips per disputar ‘partidets‘ de 25 minuts. El resultat no tenia importància. L’important va ser participar-hi.


El somriure que esbossava Miki Escala durant tota la tarda reflectia la satisfacció per la resposta de la gent.

“Fa goig veure així Les Casernes. Estic molt content que el món de l’hoquei s’hagi unit per aquesta gran causa. Els jugadors i el públic han respost de meravella. Només tinc paraules d’agraïment”, va dir Miki Escala.

Gairebé en cada gol, les celebracions van anar acompanyades pel gest per l’ELA, amb una L amb els dits. L’ambient va ser festiu. La canalla de l’Escoleta del Patí Vilanova també va tenir protagonisme sobre la pista de Les Casernes entre partit i partit.

Un dels moments àlgids de la tarda es va produir quan es va lliurar el xec amb part de la quantitat recaptada a Ilde Oliveras, malalt d’ELA i col·laborador estret de Juan Carlos Unzué per donar visibilitat a la malaltia i recaptar fons. Miki Escala no va poder reprimir les llàgrimes.


Hoquei ELA VNG 6
Hoquei ELA VNG 2
Hoquei ELA VNG 3
Hoquei ELA VNG 1
Hoquei ELA VNG 4
Hoquei ELA VNG 5
Hoquei ELA VNG 7
Hoquei ELA VNG 8

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Hoquei patins