Segueix-nos

Reconeixements

Sitges ret un emotiu homenatge pòstum a Josep Pascual en la Nit de l’Esport

També es posa en valor la tasca dels clubs, malgrat la pandèmia

D'esquerra a dreta, Jaume Monasterio, Xavi Pascual i Aurora Carbonell // AJUNTAMENT DE SITGES

La Nit de l’Esport de Sitges 2021, celebrada divendres al Racó de la Calma, va servir per rendir un emotiu homenatge pòstum a Josep Pascual, l”Americano, que va ser tota una institució a la Blanca Subur exercint com a entrenador i director tècnic del club durant més de 30 anys.

El seu fill, Xavi Pascual, va rebre el reconeixement de mans de l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, i del regidor d’Esports, Jaume Monasterio, enmig d’un llarg aplaudiment per part dels representants de tot l’esport sitgetà.

El fil conductor de la 36a edició de la vetllada va ser l’agraïment de l’Ajuntament de Sitges a les persones que han format part de les juntes directives dels clubs esportius sitgetans en una temporada tan complexa com aquesta última, ja que han hagut de tirar endavant, malgrat els entrebancs generats per la crisi de la Covid-19.

Aurora Carbonell va destacar que “l’esport és molt important per al desenvolupament personal i al llarg d’aquesta pandèmia hem entès encara millor que fer esport és fer salut”.

Al seu torn Jaume Monasterio va recordar que “l’esport és una prioritat per aquest govern municipal” i va posar com a exemples d’aquesta aposta la reactivació del Consell de l’Esport, la inauguració del nou camp polivalent, la redacció del projecte de reforma del camp de futbol d’Aiguadolç, la creació d’un carril bici al passeig marítim i la instal·lació d’un camp de boies per fomentar la natació en aigües obertes.

Monasterio també va apuntar algunes accions de cara al futur, com la instal·lació a Can Robert d’una pista Cruyff court, un futur pavelló per a la gimnàstica rítmica, el bàsquet, el futbol sala, l’hoquei patins, el patinatge o l’escalada esportiva.

PUBLICITAT

Més a Reconeixements