Search
Close this search box.
,

Marc Soler s’endú els elogis de la premsa pel triomf d’etapa d’ahir en la Vuelta

'Com una moto', destaca del vilanoví l'Esportiu avui en portada

Marc Soler, al podi // PHOTO GOMEZ SPORT

La victòria de Marc Soler, ahir en la segona etapa de la Vuelta, no ha passat gens desapercebuda per la premsa. Els elogis cap al ciclista de la capital del Garraf omplen les pàgines i les webs dels principals diaris esportius de Catalunya i de l’Estat.

‘Com una moto’ titula L’Esportiu en la portada de la seva edició de paper d’avui. I ho arrodoneix al web amb un ‘Marc Soler es doctora a la Vuelta.

En la crònica que firma Lluís Simón, es pot llegir que el triomf d’ahir a la Vuelta, a Lekunberri, no és només important pel que significa guanyar en una gran volta, sinó per com va guanyar. Soler va desgastar-se com ningú en la duríssima pujada a Aralar, per ordres del seu equip, i en el descens va estripar les cartes i venint del darrere es va llençar amb força volant cap a la meta.


La portada de l’Esportiu d’avui

El diari AS també ha situat en la portada de paper d’aquest dijous el triomf del vilanoví amb el titular ‘Soler es fa gran’ i la imatge del ciclista de la capital del Garraf aixecant els braços en travessar la meta. A la crònica del web d’AS es destaca que el català va rematar l’ambiciós treball del Movistar a terres navarreses i va aconseguir la seva primera victòria en una gran volta.


Detall de la web del diari AS

Marca també aposta per la foto de Soler amb els braços amunt a la línia d’arribada al seu web i emfatitza que el vilanoví acaba amb la sequera de Movistar i del ciclisme espanyol: adéu a 413 dies sense guanyar en una gran volta. I és que des de la Vuelta 2019 no hi havia cap victòria d’un ciclista estatal en una cita majúscula.

A més, cal destacar que Soler ha aconseguit les dues úniques victòries de l’equip Movistar aquest any. La primera la va obtenir a la Challenge de Mallorca al febrer.

El diari Sport dóna un espai de la seva portada de paper d’avui al vilanoví a la part de baix. I en el web destaca que Soler es reivindica a la Vuelta i demostra que és una de les joies de l’equip Movistar.

A Mundo Deportivo, Rafa Carrasco, exciclista professional i exdirector de l’històric equip Kelme, remarca que Marc Soler es mereix un aplaudiment fort després d’una victòria sensacional.

La Vanguardia destacava ahir al seu web que Soler s’apunta una gran victòria en la Vuelta i el Periódico, que el vilanoví es reivindica.

Comparteix la notícia